Site icon

Shearer Candles

Vi erbjuder 17 av Shearer Candles kollektioner där varje kollektion omfattar minst 10 produkter – doftljus i olika varianter, reed diffusers, home spray och wax melts.

Shearer Candles använder certifierade råvaror av högsta standard. Vaxet köps in i Europa och dofterna från Frankrike och USA. Varje doft är specifikt framtagen av ett erfaret team från ackrediterade doftleverantörer från hela världen. I alla doftljus och diffusers används koncentrerad doft för att säkerställa att doften varar under produktens livstid.

Varje kollektion har ett eget unikt koncept, design och recept som tar hänsyn till relationerna mellan form, vax och doft. Produktportföljen uppdateras kontinuerligt med nya material och dofter för att återspegla aktuella trender. Shearer Candles kännetecknas av kvalitet och innovation och är kända för sina fina dofter och unika mönster och produktportföljen utvecklas kontinuerligt.

Shearer Candles grundades 1897 och är idag en ledande tillverkare och leverantör av hantverksljus och doftprodukter. Med inspiration av det vackra Skottland och genom att enbart arbeta med de renaste ingredienserna, arbetar Shearer ständigt med att överträffa kundernas förväntningarna runt om i världen.

Shearer är den äldsta producenten av livsstilsljus i Storbritannien och tillverkningen grundas på en lång tradition av skotsk ljustillverkning. Grundarna Shearer och Harvey arbetade ursprungligen i Candleriggsområdet (en av Glasgows äldsta gator och en historisk plats för ljustillverkning) innan de, för över 120 år sedan, öppnade en egen fabrik i stadens utkanter.

Idag skulle de antagligen bli förvånade över att se fabriken fylld med modern ljustillverkningsteknik och glädjas över Shearer Candles popularitet runt om i världen. Även om mycket har förändrats är Shearer Candles fortfarande kända för hantverksmässig produktion och fokus på detaljer och hantverk.

Shearer Candles produkter återfinns idag hos ledande återförsäljare, hotell och restauranger, för att inte tala om alla ljusälskare runt om i världen som uppskattar de fantastiska ljusen.

Exit mobile version