Site icon Blombergs Handelskompani

Or Tea?

Or Tea? vill göra tedrickandet till en livsstil. Inspirerad av årtusenden av njutning och tradition skapar Or Tea? de mest unika blandningarna av förstklassigt té och ingredienser fyllda med konst, humor, kärlek, välbefinnande och positivitet.

Téerna kommer från Kina men dess smaksättning är sammansatt med inspiration från hela världen.  De innehåller enbart naturliga ingredienser fria från konstgjorda aromer och smakämnen. De olika förpackningarna pryds av en unik illustration, vilken speglar en egen berättelse med en historisk koppling till kinesisk tétradition.

Att i princip alla téerna går att få som REFILL känns väldigt sympatiskt! Eller hur?

1 / 25

OR TEA?s™ olika téer består, till skillnad från många andra téer, av hela téblad för att hålla högsta kvalitet. Eftersom téerna inte innehåller tillsatser eller konstgjorda smaker har de en fantastisk doft.

Sortimentet består av tre kollektioner:

Kinesiska klassiker: Kinesiska klassiker är hela téblad av grönt, oolong, vitt och svart té samt hela téblommor som omsorgsfullt valts ut för hand. Dessa téer har lagrats i 3-5 år. 

Urban pop Urban pop är serien med en twist som blåser nytt liv i det välbekanta. Serien består bland annat av pepparmynta, kamomill samt Earl Grey med bergamottolja och blåklint. 

Hälsoté Hälsotéerna är inspirerade av gammal kinesisk medicinsk filosofi och innehåller traditionella kinesiska ingredienser såsom ginseng, och ingefära.

Exit mobile version