Tvålar

Esprit Provence – Tvålar

Tvålarna av premiumkvalitet från Esprit Provence finns i en mängd utföranden och dofter – alla tillverkade i Frankrike med självklar anknytning till det underbara Provence. Prisvärd egen vardagslyx och som uppskattade presenter.

Tvålarna är berikade med certifierad olivolja och de flesta även med ekologiskt sheasmör, söt mandelolja och aloe vera och även i kollektioner med åsne- och getmjölk enligt fransk skönhetstradition. Tvålarna är perfekta för rengöring, inte bara av kroppen utan även av ansikte. De är återfuktande, lugnande och doftar fantastiskt.

OM TVÅLARNA

Tvål från Provence med PDO Olivolja – berikad med söt mandelolja och ekologiskt sheasmör. Finns även som exfolierande med växter från Provence. 25g, 100g, 120g och presentförpackning. 98% naturliga ingredienser.

Växtbaserad tvål utan palmolja – berikad med söt mandelolja och ekologiskt sheasmör – Finns även som exfolierande med växter från Provence. 25g, 100g och i presentförpackning. 98% naturliga ingredienser.

Extra mild tvål med 2% ekologisk åsnemjölk – berikad med söt mandelolja och ekologiskt sheasmör. 25g och 100g och presentförpackning. 98% naturliga ingredienser.

Extra mild tvål med 2% ekologisk getmjölk – berikad med söt mandelolja och ekologiskt sheasmör. 100g. 98% naturliga ingredienser.

Autentisk Marseilletvål – Finns som Oliv (72%), eterisk Lavandin (72%) och växtoljor (72%). Kub 25g, 100g eller 300g eller skivad. 100% naturliga ingredienser.